Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje u Sylwi (Internet WI FI) Parking

Adres obiektu Do Samków 19 a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 45 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 46

 
 

Jerzy i Anna
Dodano: 2017-10-14
Pobyt od: 2017-10-06 do 2017-10-10 IP: xx.248.152.37
 
 
   

Bardzo czyste i przytulne pokoje. Cicha spokojna okolica. Sympatyczna i pomocna gospodyni. Wszystko zgodne w 100 % z opisem. POLECAM


 
 

Agnieszka B
Dodano: 2017-09-05
Pobyt od: 2017-08-27 do 2017-09-04 IP: xx.233.234.158
 
 
    

Polecamy w 100% wszystko zgodne z opisem pokoiki czyściutkie przytulne. Blisko do dworca i do Krupówek. Przemili właściciele i przesympatyczna Pani Zosia. Dziękujemy za miły pobyt i za możliwość naprawy auta. Pozdrawiamy z Wielkopolski Agnieszka i Sebastian, Kasia i Tomek


 
 

Marzena
Dodano: 2017-08-28
Pobyt od: 2017-08-14 do 2017-08-19 IP: xx.47.58.140
 
 
    

Gorąco polecam. Wszystko na 5+.


 
 

Natalia :)
Dodano: 2017-08-14
Pobyt od: 2017-08-11 do 2017-08-14 IP: xxx.146.65.90
 
 
    

Polecamy w 100%! Pani Sylwia jest pogodną, uśmiechniętą kobietą:) Już po raz kolejny zatrzymałam się u niej. Pokoje dobrze wyposażone, lokalizacja doskonała. Dziękujemy jeszcze raz! Natalia i Paulina P.S. Do następnego spotkania :)


 
 

Rafał i Marysia z dziećmi
Dodano: 2017-08-13
Pobyt od: 2017-08-06 do 2017-08-14 IP: xx.27.139.103
 
 
 

POLECAMY w 100% bardzo czysto,przyjemnie,grill, parking , wifi pokoje zgodne z opisem z balkonu widok na góry. Pani Sylwia i Pan Krzysztof bardzo sympatyczni przyjaźnie nastawieni do swoich gości. Pozdrawiamy


 
 

Justyna
Dodano: 2017-07-27
Pobyt od: 2017-07-19 do 2017-07-23 IP: xx.89.179.181
 
 
  

Byłam u Pani Sylwii z kolezanka w ostatnim tygodniu. Dom bardzo dobrze wyposażony, bardzo czysty, pachnie juz od wejścia, parking na podwórku. Poza tym blisko stacji PKS. Pani Sylwia przesympatyczna. Serdecznie polecam!


 
 

Kasia Marta Renata Bartek Damian Maciek
Dodano: 2017-06-26
Pobyt od: 2017-06-15 do 2017-06-18 IP: xx.183.30.236
 
 
  

Pobyt u pani Sylwii to prawdziwa przyjemność miejsce czyste zadbane z wieloma tatrzańskimi akcentami, które dopełniają całości i tworzą obraz miejsca, gdzie każdy milo spędzi czas . Dodatkowymi atutami jest cisza spokój i bliskość centrum . Świetna miejscówka dla przybywających do Zakopanego.


 
 

Jola Portasiak
Dodano: 2017-05-20
Pobyt od: 2016-08-18 do 2017-05-23 IP: xx.248.90.219
 
 
 

Byliśmy z rocznym dzieckiem w lipcu 2016.Wszystko co napisane zostało w ofercie-jest z nią zgodne ! Serdecznie polecamy!


 
 

Karolina i Mateusz
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-05-02 do 2017-05-12 IP: xxx.146.0.213
 
 
    

Właściciele obiektu przesympatyczni! Pokoje bardzo czyste i nowocześnie urządzone. Blisko do centrum miasta, dworca PKP, PKS. Polecam wszystkim, naprawdę warto! Na pewno jeszcze tam wrócimy. :)


 
 

Mateusz
Dodano: 2017-02-21
Pobyt od: 2017-02-20 do 2017-02-23 IP: xx.27.139.217
 
 
  

Pokoje bardzo czyste, mila obsluga, wyposazenie na wysokim poziomie. Goraco polecam.


Opinie 1-10 z 46

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

5 najlepszych tatrzańskich szlaków

Polskie Tatry to niezmiennie uwielbiane przez turystów miejsce. Proponujemy pięć pięknych tatrzańskich szlaków o różnym stopniu trudności.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie