Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Pokoje u Sylwi (Internet WI FI) Parking

Adres obiektu Do Samków 19 a, 34-500 Zakopane
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 50 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 4.9
Wyżywienie 4.8
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Bartosz
Dodano: 2018-01-12
Pobyt od: 2018-01-05 do 2018-01-11 IP: xx.239.110.87
 
 
    

POLECAMY!!! Jesteśmy bardzo zachwyceni pobytem u Pani Sylwii. Wszystkie informacje zawarte w opisie w 100% pokrywają się z rzeczywistością. Czyściutko, pachnąco i ładnie. Super wystrój i klimat. Pokój 4-osobowy bardzo komfortowy, wyposażony we wszystko co jest potrzebne do spędzenia urlopu. Pokój posiada balkon z widokiem na góry. Do dyspozycji gości kuchnia oraz ogólnodostępny salon z kominkiem, gdzie można rozgrzać się przy herbatce :) Parking znajduje się na terenie posesji. Pani właścicielka bardzo miła i bezproblemowa. Świetna lokalizacja, wszędzie blisko. Kawałeczek do dworca, sklepów (m.in. Tesco), Aquaparku, jadłodajni i karczm. Całość podsumować można tylko jednym słowem: "REWELACJA"


 
 

Jerzy i Anna
Dodano: 2017-10-14
Pobyt od: 2017-10-06 do 2017-10-10 IP: xx.248.152.37
 
 
   

Bardzo czyste i przytulne pokoje. Cicha spokojna okolica. Sympatyczna i pomocna gospodyni. Wszystko zgodne w 100 % z opisem. POLECAM


 
 

Agnieszka B
Dodano: 2017-09-05
Pobyt od: 2017-08-27 do 2017-09-04 IP: xx.233.234.158
 
 
    

Polecamy w 100% wszystko zgodne z opisem pokoiki czyściutkie przytulne. Blisko do dworca i do Krupówek. Przemili właściciele i przesympatyczna Pani Zosia. Dziękujemy za miły pobyt i za możliwość naprawy auta. Pozdrawiamy z Wielkopolski Agnieszka i Sebastian, Kasia i Tomek


 
 

Natalia :)
Dodano: 2017-08-14
Pobyt od: 2017-08-11 do 2017-08-14 IP: xxx.146.65.90
 
 
    

Polecamy w 100%! Pani Sylwia jest pogodną, uśmiechniętą kobietą:) Już po raz kolejny zatrzymałam się u niej. Pokoje dobrze wyposażone, lokalizacja doskonała. Dziękujemy jeszcze raz! Natalia i Paulina P.S. Do następnego spotkania :)


 
 

Justyna
Dodano: 2017-07-27
Pobyt od: 2017-07-19 do 2017-07-23 IP: xx.89.179.181
 
 
  

Byłam u Pani Sylwii z kolezanka w ostatnim tygodniu. Dom bardzo dobrze wyposażony, bardzo czysty, pachnie juz od wejścia, parking na podwórku. Poza tym blisko stacji PKS. Pani Sylwia przesympatyczna. Serdecznie polecam!


 
 

Karolina i Mateusz
Dodano: 2017-05-10
Pobyt od: 2017-05-02 do 2017-05-12 IP: xxx.146.0.213
 
 
    

Właściciele obiektu przesympatyczni! Pokoje bardzo czyste i nowocześnie urządzone. Blisko do centrum miasta, dworca PKP, PKS. Polecam wszystkim, naprawdę warto! Na pewno jeszcze tam wrócimy. :)


 
 

Karolina Wic
Dodano: 2017-01-25
Pobyt od: 2017-01-14 do 2017-01-21 IP: xxx.212.120.246
 
 
  

Bardzo miła atmosfera, cisza i spokój. Pani Sylwia bardzo miła i pomocna. Dogodna lokalizacja - wszędzie blisko.


 
 

Dominika
Dodano: 2016-09-14
Pobyt od: 2016-09-07 do 2016-09-11 IP: xxx.26.22.152
 
 
    

Polecam wszystkim! Idealna lokalizacja, czyste pokoje, bardzo ładnie urządzone. :) Bardzo domowa atmosfera i najlepsze informacje turystyczne! 😊 Bardzo miło spędziłam tam czas i na pewno jeszcze wrócę! :) Pozdrawiam!


 
 

Danusia z Jackiem
Dodano: 2016-08-31
Pobyt od: 2016-08-05 do 2016-08-08 IP: xx.209.138.115
 
 
    

Wszystkim poszukującym noclegu w Zakopanym gorąco polecam! Świetne miejsce.Dobra lokalizacja.Pokój z balkonem,czyściutki i pachnący.Lśniąca łazienka.Miła atmosfera,to zasługa Pani Sylwii,która zawsze jest uśmiechnięta i gotowa do pomocy w najdrobniejszych sprawach.Zapewne tu wrócimy.


 
 

Asia ,Piotrek i Amelka...
Dodano: 2016-08-08
Pobyt od: 2016-07-29 do 2016-08-05 IP: x.172.238.199
 
 
    

REWELACJA....Pokoje piękne z balkonem i widokiem na góry , czyste , zadbane i wyposażone w co trzeba, a jak czegoś brakuje to przemiła pani Sylwia zawsze służy pomocą. Blisko do centrum a jednak w cichej okolicy . Czułam się tam jak w domu , aż żal było wyjeżdżać. Napewno tam jeszcze pojadę.


Asia ,Piotrek i Amelka... - opinia o obiekcie Pokoje u Sylwi  (Internet WI FI) Parking

Opinie 1-10 z 20

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Zakopane w przewodniku

10 przykazań początkującego narciarza

10 przykazań początkującego narciarza

Chcesz zacząć, ale nie wiesz jak? Kuszą cię ośnieżone stoki, jednak boisz się początków? Ten dekalog pomoże ci postawić pierwsze narciarskie kroki.

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

5 praktycznych rad, jak przygotować się do górskiej wyprawy

Góry potrafią być widowiskowe, ale też niebezpieczne. O czym pamiętać i jak należycie przygotować się do wyprawy?

Ferie 2017 – Terminy ferii zimowych 2017

Ferie 2017 - terminy ferii zimowych 2017

Tradycyjnie uczniowie polskich szkół mogą liczyć na dwa tygodnie ferii zimowych. Jak wygląda terminarz ferii 2017?

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Nowość! Góral Skipass łączy cztery ośrodki na Podhalu!

Od najbliższego sezonu na fanów szusowania po stokach czeka miła niespodzianka. Projekt Góral Skipass połączy cztery podhalańskie stacje narciarskie.

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Kolorowe szlaki – jak czytać oznaczenia górskich tras

Górskie szlaki w naszym kraju oznaczone są kolorami. Narosło wiele mitów dotyczących znaczenia poszczególnych barw. Obalmy te najpopularniejsze.

Za co kochamy Zakopane?

Za co kochamy Zakopane?

Tatr i Zakopanego nie trzeba nikomu przedstawiać ani polecać. Co od wielu dekad przyciąga tylu turystów na Podhale? W czym tkwi fenomen Zakopanego?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie